Tässä jaksossa Niko Tiainen perustelee Raamatun lukemisen tärkeyttä tämän päivän ihmisille. Nämä perusteet koskettavat yhtälailla ihmistä, joka ei tunnustaudu kristityksi.
Kategoriat:

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna

Hyviä pointteja, Niko!
”Älkää tuomitko” on Vuorisaarnasta (Matt. 7:1), ei siis Johanneksen evankeliumista. Sen tulkinnassa olen kyllä samoilla linjoilla.
Raamatun tunteminen kuuluu yleissivistykseen. Kummityttöni on maasta, jossa kristittyjä on alle prosentti. Kun hän alkoi opiskella suomen kieltä, hän päätti tutustua myös Raamattuun, jotta hän ymmärtäisi paremmin suomalaista ja yleensäkin länsimaalaista kulttuuria. Seurauksena oli, että hänestä tuli kristitty. 🙂
Muuten, kun sekä teiltä että haastatteluvierailtanne tulee aina välillä kirjasuosituksia, voisiko sivustollanne olla osio, jonne ne olisi kerätty kirjalliseen muotoon? Samoin linkkivinkit, joita olen ainakin YouTube-kanavaltanne kuullut, voisi laittaa jonnekin näkyville.

Tuukka

Kiitos palautteesta! Olemme tällaista kirjallisuus osiota suunnitelleetkin sivuille, eli varmasti se on tulossa kunhan saamme sen toteutettua!

Tuukka

Moi!
Laitettiin heti sivustolle oma palsta kirjallisuutta varten. Käyhän kurkkaamassa: https://www.apologia.fi/kirjallisuutta/

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x